Landslagssamling i Tyskland og Østerrike

Da har jeg nettopp kommet hjem fra samling med landslaget, med varighet på 12 dager (!). Det har vært veldig moro å være på tur med en så fin gjeng; ledere og utøvere.

De fleste av oss deltok på to såkalte «High Class» ritt under oppholdet. Dvs si at det er flere poeng å høste enn f eks i class II og III ritt.
I Heubachm, Tyskland hadde jeg en ok gjennomkjøring. Det var en intens løype. Bratt, lang klatring og seriøs utforkjøring nedover.Rett og slett ganske fysisk krevende. Jeg ble nr. 20.

I Østerrike og Haiming fikk vi trene en hel uke i det typiske landskap det landet har å tilby- ingen sorg det altså. I tillegg var vi så heldige å gå nyte 20-25 grader og sol mesteparten av tiden der-hihaa, så nå er jeg supertan….not.
Løypen i Haiming var en knall løype som var veldig «norsk.» Mye røtter og stein, naturlige hindringer osv. Dessverre måtte Ole, Sondre og Fredrik reise hjem tidlig pga sykdom. Oppladningen til rittet på søndag var bra, men på selve dagen var jeg litt slakk i strikken, påbegynnende forkjølse. Jeg måtte virkelig kjempe for å stå ut løpet. Til slutt ble jeg nr. 18.
Summen av samlingen er: supre treningsforhold, god og sunn mat- stor takk til Lene og Sondre! god stemning og mye latter, ok resultater- uansett bra trening.

Nå er det trening mot EM i maraton som gjelder. 12 mai er ikke langt unna!
Heidi

Reklame

Om Heidi Sandstø

Bachelor i Athletic training, North Park University Studerer fysioterapi, HIO
Dette innlegget ble publisert i Oppdateringer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s